Uw Privacy is ook ons belang!

Zoals zoveel bedrijven heeft ook Jazz On The Menu een mailinglijst. Uit hoofde van de nieuwe AVG - priviacy - wet die op 25 mei 2018 van kracht wordt leest u hier onder hoe wij met uw klanten gegevens omgaat op het moment dat u u zelf inschrijft voor onze nieuwsbrief of als u al op de mailinglijst staat.

  1. Jazz On The Menu is onderdeel van Waldram Business Ventures BV, Nieuwe Markt 3, 6511 XK te Nijmegen (tel: 06-49 390 873). Waldram Business Ventures BV is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09123778 en bekend bij de belastingdienst met als BTW nr. 81 20 492 38 B.01
  2. Het doel van de uw inschrijving op de niewsbrief van Jazz On The Menu is louter het op de hoogte houden van u als "abbonnee" van onze concerten en uitvoeringen, zowel in eigen beheer, op eigen locatie, op een gehuurde locatie of in de horeca. 
  3. Om de nieuwsbrief te kunnen versturen vragen wij u alleen om uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Deze gegevens worden verzameld op een lijst die is aangemaakt met behulp van het programma MailChimp (mailchimp.com). Mailchimp verzorgt een SSL beveiligde omgeving waarbinnen uw gegevens veilig zijn. Uw gegevens worden met niemand anders gedeeld!
  4. Als het goed is hebben wij uw e-mail adres, uw voor en achternaam verkregen met uw toestemming, via een inschrijfformulier of via deze website. Wilt u zich afmelden voor de niewsbrief, stuur dan even een mailtje naar info@jazzonthemenu.nl Dan regelen wij het voor u.
  5. Wij gebruiken op onze website geen cookies!
  6. Mochten uw gegevens niet juist zijn, laat het ons dan even weten, we kunnen ze dan corrigeren. En nogmaals wilt u zich afmelden: mail naar info@jazzonthemenu.nl.
  7. Ten slotte, heeft u een klacht met betrekking tot ons gebruik van uw gegevens, meld dat dan. Wij zullen dan passende actie ondernemen opdat wij u altijd correct zullen benaderen.
  8. Staat u op de mailinglijst, en wenst u uw gegevens te actualiseren klik dan hieronder:
    U gegevens voor de nieuwsbrief wijzigen